Wednesday 25 November 2009

"Да разцепим мрака отвътре" Balkan Scientist парти на 28 ноември


26 музиканти от различни поколения, етноси и стилове ще „разцепят мрака отвътре” на двете сцени в парти центъра на 4ти Километър.

На 28 ноември бг артисти от Global Vision Circle ще направят така, че традиционната култура на Балканите да оживее по нечуван и неочакван начин: Balkan Scientist.

Ще се случи и представяне на традиционни занаяти. Грънчарство - инсталация от шест грънчарски колела и работа с глина със съдействието на “Кесар”.

Хлебарство - замесване на истински черен хляб, точене на кори и приготвяне на вкусни хлебчета на пещ от майстор – хлебаря на вегетариански ресторант и хлебопекарна “Слънце – Луна”.

Винарство - дегустация на екологично чисти вина, произведени в района на Ивайловград от винарна Лайт Касъл (разливане на Rozalina - розово сухо вино с нежен, леко пикантен плодов нос и Trendafil - купажно вино от от три елитни сорта – Мерло, Каберне Совиньон и Сира, със сложен интензивен нос със зряла черна череша, сладко от сливи и горски плодове).

По време на партито ще настане вихрене по стена за рисуване - свободни импровизации и експерименти върху “белия лист”, с материали от “Слънчоглед”.

Накратко:

26 музиканти, 4 диджея, 3 зали - 28.11.2009 (събота) в Party Center 4KM!

0 коментара:

Post a Comment