Wednesday 20 May 2009

Древни тайнства по Еньовден



Приятели на природата и Земята! Елате да сътворим заедно приказка от старо време, да слеем енергията си със слънцето, билките и земята, да съживим мелодиите, багрите и ритмите на нашата родна земя!
Oт 20 до 22 юни нашите приятели от еко общност "СлънцеЛуна" ще отпразнуват Еньовден с Фестивал на древните тайнства в село Делчево.
Присъединете се по начин, който отговаря най-много на вашата идея за участие в подобен празник на ритуалните практики и магически изкуства. Можете да участвате в арт-играта 'Гама', да се включите в програмата 'Открий приключението!', да пътувате във времето в невероятните къщи за гости в селото или да нощувате в палатковия лагер, в прегръдката на гората. Можете да се маскирате, да си наберете билки, да пеете, свирите или танцувате на 'свободната горска сцена' или 'на мегданя' да си купите, направите или размените уникален сувенир, да подарите каквото ви хрумне, да украсявате, почиствате или опазвате.
Ние ще се включим с храна за тялото и душата: нашият ръчно приготвен хляб Слънце Луна, и музиката на Ди Джей Дхарба.
Свържете се с домакините най-късно до 01 юни 2009г., за да организират перфектно вашето пребиваване и участие в празника.

Повече инфо на: http://slunceluna.hit.bg/
За контакти и записвания: mailto:%20momera@abv.bg, gsm: 0878 278 035



0 коментара:

Post a Comment